Ervaringen van gasten

Gast Linda - De Duofiets

Ik sluit mijn ogen en voel de wind door mijn haar, wat is dit lang geleden! Door de beroerte die ik jaren geleden kreeg, heb ik het fietsen lang gemeden.

Gast Ton

Ton is gehandicapt en al een tijd met veel plezier gast bij Fietsmaatjes in Voorhout. Hij geniet zo zeer van zijn tweewekelijks fietstochtje dat hij besloot een zeer bijzondere gift te doen aan Fietsmaatjes Teylingen.

Gast Peter en Vrijwilliger Marianne

Het was destijds een “blind date”, maar dan georganiseerd door Fietsmaatjes. Peter werd aan mij voorgesteld; in het kort kwam het er op neer dat hij autistisch was, niet kon praten maar kon fietsen als de beste.

Ervaringen van vrijwilligers

Vrijwilliger Elly

Mijn naam is Elly van de Assem. Al meer dan 1,5 jaar ben ik vrijwilliger bij Fietsmaatjes. Dat is begonnen doordat mijn vader, Arie v Moorsel, hiervoor werd uitgenodigd. Hij, en ook mijn moeder, waren als gast al een paar keer mee geweest op de fiets. Zij waren hier heel enthousiast over!! Dus toen ik tijdens de Schippertjesdagen de oproep voor vrijwilligers zag hangen bij de fiets, heb ik me direct opgegeven. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad!!

Vrijwilliger Lotte

Ik ben Lotte, 18 jaar en studente ergotherapie. Voor school moest ik een activiteit bedenken, voor een bepaald aantal uur, waarbij ik de link naar ergotherapie kon leggen. Die vond ik bij Fietsmaatjes Den Bosch.

Vrijwilliger Ton

Een van mijn vaste maatjes is Jeanne, moeder en schoonmoeder van onze oprichters Jan Burgmeijer en Tekla Zwinkels. Op een dag reden we richting Oegstgeest, langs de nieuwe parkeergarage bij station Sassenheim. Toen we er langs reden viel ons de met ballonnen versierde gevel op, men was druk in de weer met het inrichten van een partytent en andere voorbereidende werkzaamheden: de parkeergarage zou officieel in gebruik worden genomen.