GIVING TUESDAG 29 november

geplaatst in: Geen categorie | 0

#GivingTuesday Nederland In plaats van meedoen aan Black Friday doen wij mee aan GIVING TUESDAY.Wilt u dat ook of heeft u na Black Friday nog een bijdrage over?Voel u vrij om onze stichting te steunen.Scan de QR-code of klik op … Vervolgd

Donatie Rabo Clubsupport

geplaatst in: Geen categorie | 0

Via het programma Rabo Clubsupport hebben wij weer een mooi bedrag mogen ontvangen van €1103,-.Namens het bestuur, vrijwilligers en gasten willen we alle stemmers graag bedanken.

Uitslag toegankelijkheidsprijs 2022

geplaatst in: Geen categorie | 0

Clasien Henkens, vrijwilliger en coördinator bij Fietsmaatjes Den Bosch in de Maaspoort was genomineerd voor de Toegankelijkheidsprijs 2022 in Den Bosch. Samen met speeltuin ’t Kwekkeltje en Camiel Derkx. Donderdagavond 6 oktober was de uitreiking van de wisseltrofee ‘Haantje de … Vervolgd

Fietsmaatjes bij La Vuelta

geplaatst in: Geen categorie | 0

Tijdens de tweede etappe van La Vuelta 2022, startte het peloton in den Den Bosch. Geneutraliseerd door de binnenstad van Den Bosch waar Fietsmaatjes op het festivalterrein ook onderdeel mocht zijn van deze bijzondere dag. En wat hebben we genoten.

La Vuelta por favor

geplaatst in: Geen categorie | 0

La Vuelta start dit jaar in Nederland. De tweede etappe op 20 augustus start in ‘s-Hertogenbosch op de Citadellaan. Tijdens deze dag is er een festival op de Prins Bernhardstraat waar ook Fietsmaatjes Den Bosch aanwezig is.

Aankondiging toegankelijkheidsprijs 2022

geplaatst in: Geen categorie | 0

Elk jaar kunnen inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch worden aangedragen voor de toegankelijkheidsprijs. Dit jaar zijn Clasien en Luuk gevraagd om de aankondiging hiervoor te doen. Bekijk het mooie filmpje.

100 dagen tot de Vuelta

geplaatst in: Geen categorie | 0

Fietsmaatjes Den Bosch was erbij. Gemeente ‘s-Hertogenbosch maakte er een speciale dag van. Een wielerpeloton dat fietste van Breda, via Den Bosch naar Utrecht en staande hield op de CItadel. Fietsmaatjes was erbij om ze aan te moedigen.

Plaats voor nieuwe gasten

geplaatst in: Geen categorie | 0

De lente komt eraan. In de winterperiode hebben veel nieuwe vrijwilligers zich aangemeld.
Nu is het tijd het warmer wordt en de zon weer gaat schijnen zijn zij op zoek naar een maatje. Meld jij je aan?