Fietsmaatjes.NL

Fietsmaatjes.NL ondersteunt Stichting Fietsmaatjes Den Bosch op alle vlakken. Samen met Fietsmaatjes.NL zorgt Fietsmaatjes Den Bosch ervoor dat op een professionele en veilige manier het duofietsen in de gemeente wordt opgezet.

Gemeente 's-Hertogenbosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch heeft stichting Fietsmaatjes Den Bosch omarmd. Het eerste impuls is gegeven door de gemeente door de oprichters van Fietsmaatjes.NL en de toen nog potentiële vrijwilligers in de huidige stichting met elkaar kennis te laten maken. 

Bike Totaal van Hassel – Rosmalen

Bike Totaal van Hassel helpt de Stichting bij de aanschaf en het onderhoud van de duofietsen. Zij zorgen ervoor dat de fietsen veilig onderweg zijn. Als er nieuwe fietsen besteld kunnen worden bij de leverancier of er zijn calamiteiten onderweg dan kan de Stichting altijd bij Profile van Hassel terecht.

Bike Totaal Kemps – ‘s-Hertogenbosch

Bike Totaal Kemps helpt de Stichting bij de aanschaf en het onderhoud van de duofietsen. Zij zorgen ervoor dat de fietsen veilig onderweg zijn. Als er nieuwe fietsen besteld kunnen worden bij de leverancier of er zijn calamiteiten onderweg dan kan de Stichting altijd bij Bike Totaal Kemps terecht.

Sponsoren

Momenteel zijn wij nog druk bezig met het vinden van sponsoren die mee willen helpen onze fietsen te financiëren. Wilt u sponsor worden en wilt u vermeld worden op onze site?

Kijk ook eens wie onze sponsoren zijn.